Costum de baie ETERNITY-Negru

Eternityblack

Produs nou

Simplu si elegant un croi cambrat talie, costumul de baie intreg ETERNITY are snur reglabil in fata,este captusit complet ,prevazut cu buzunare pentru bureti detasabili,forma slipului are croiala braziliana.

Detalii

10 Articole

179 lei

INGRIJIREA COSTUMELOR SI ARTICOLELOR PENTRU BAIE  

Când spălați produsele, respectați întotdeauna instrucțiunile de pe eticheta produsului.  

- costume de baie: înainte de prima purtare înmuiați in apă la 30-40 ° C, fără să stoarceți. După purtare spălați în apă călduță și nu uscați la soare sau automat. 
- pentru alte piese de baie sau haine nemenționate mai sus, respectați informațiile de pe etichetă.

Deteriorarile de ordin mecanic si abraziunile-materialul din care este confectionat costumul da e baie poate deteriora accesorizarea produsului, de exemplu pietricele, de faptul ca stati pe o suprafata dura sau pe una grunjoasa, tobogan, etc..

Va recomandam ca dupa fiecare purtare sa clatiti costumul de baie in apa calduta. Dupa ce este spalat, poate fi lasat la uscat, insa numai la umbra, niciodata la soare. Nu este recomandat sa lasati costumul de baie ud strans. Daca folositi sapun, va sugeram sa il clatiti bine, mai ales partea interioara si de protectie a acestuia. Nu depozitati costumul de baie intr-o punga de plastic- aceasta poate crea un efect de sera si poate cauza deteriorari.

Aveti grija la produsele chimice. Sarea de mare sau clorul pot altera culoarea costumului de baie. In consecinta, va sugeram sa va alegeti cu grija plaja sau piscina ( de obicei tratata cu clor) in care urmati sa va bucurati de vara. Din cauza clorului, costumul de baie isi poate pierde din elasticitate,din culoare. Un alt factor pe care va sugeram sa il luati in considerare este transpiratia si crema de protectie solara. In loc de crema obisnuita, folositi doar crema cu factor de protectie, lasati ca aceasta sa penetreze pielea, si doar dupa aceea sa luati costumul de baie pe dumneavoastra.

O atentie sporita este recomandata in cazul in care doriti sa folositi sauna, in care temperatura este de obicei mult mai mare decat cea permisa de 40 ° C si aveti grija si la baile cu noroi. Ambele au efecte negative asupra culorilor si structura materialului din care sunt confectionate costumele de baie.

Dupa ce sezonul de vara s-a terminat, va recomandam sa spalati costumul la masina de spalat la turatie mica.

Scrie un review

6 produse din aceeasi categorie

Produs adaugat cu succes pentru comparatie