Recent Posts

Top sellers

No best sellers at this time

Salvarea noastra de la petreceri : lenjeria modelatoare
Nu stim cum se face dar niciodata nu suntem pregatite cand trebuie sa mergem la o petrecere. Acolo sunt oameni pe care nu i-ai mai vazut de mult.Si este normal ca vrem sa aratam bine, sa ne simtim bine in pielea noastra.
Inteleg barbatii femeile?

Inteleg barbatii femeile?

Despre lenjerie intima 576 Comments views (4834)
Gesturile aparent fara importanta pe care femeile le fac zi de zi ii dispera pe barbati. Incearca sa inteleaga dar nu reusesc si trec mai departe asteptand acea zi in care lucrurile vor intra in normal.
Culoarea ne domina viata

Culoarea ne domina viata

Despre lenjerie intima 133 Comments views (2056)
Culoarea izvoraste din lumina! Noi suntem apti sa vedem o mare varietate de nuante. Retina noastra are in componenta sa 3 tipuri de receptori ai culorii sub forma de conuri care nu pot detecta decat 3 din aceste culori, si anume, culorile primare (rosu, verde si albastru).
Va place culoarea mov?

Va place culoarea mov?

Despre lenjerie intima 42 Comments views (1157)
De ce purtam mov/violet? Pentru ca ne place, pentru ca simtim ca ni se potriveste in orice moment, in orice anotimp.
Ce sutien ti se potriveste cel mai bine?
Femeia moderna stie ca nu trebuie sa-i lipseasca din garderoba sutienul confortabil. Un sutien trebuie ales cu foarte mare grija. El trebuie sa indeplineasca doua conditii: sa ofere suport suficient pentru bust dar sa te ajute sa ai forme feminine.
Stiti ce este energia vietii ?
Deepak Chopra, un renumit medic american de origine indiana, în Cele şapte legi spirituale ale succesului spunea: ,,Corpul fizic poate fi comparat cu un aparat pentru controlul energiei : el poate genera, stoca şi multiplica energia de care dispunem``.
Showing 1 to 6 of 8 (1 Pages)
Produs adaugat cu succes pentru comparatie