Recent Posts

Top sellers

No best sellers at this time

Va place culoarea mov?

Va place culoarea mov?

De ce purtam mov/violet? Pentru ca ne place, pentru ca simtim ca ni se potriveste in orice moment, in orice anotimp. Pentru ca-l putem asorta cu negru, o culoare mereu la indemana si preferata numarul unu a femeilor. Se spune ca violetul este culoarea pasiunii si a romantismului. Ea poate sugera si luxul, o asa-zisa culoare a regilor.

Artistii o prefera deseori deoarece  induce o stare de creativitate, dinamism , independenta. Leonardo Da Vinci sustinea ca puterea de meditatie a fiintei umane poate fi mult marita daca meditam intr-o camera cu geamuri violete la ferestre atunci cand soarele este la amiaza.

Spiritualitatea, vointa, dorinta de a ne depasi angoasele definesc aceasta culoare a elegantei.

Constituita in proportii egale din rosu si albastru, violetul inseamna echilibru intre cer si pamant, intre patima si intelepciune.

In tantra, fuziunile amoroase rituale se realizeaza intr-o incapere cu lumina viloeta,stiut fiind faptul ca violetul stimuleaza glandele sexuale ale femeii.

Este o culoare a inspiratiei, suntem conectati cu sinele spiritual si capatam putere interioara.Multi dintre noi ne regasim in trasaturile de personalitate trasate de aceasta culoare : creativi, buni si corecti, lideri puternici. Dar si sentimentali deoarece iubim violetele, adoram liliacul si daruim viorele si zambile persoanelor dragi.

Si da, suntem mai sexi si senzuale daca alegem sa purtam in dormitor un neglijeu mov sau un body seducator din dantela. Daca alegem sa dormim intr-o pijama confortabila dar eleganta, de culoarea lavandei, sigur vom avea dimineti minunate,pline de optimism si echilibru sufletesc.

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*
Produs adaugat cu succes pentru comparatie